Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Pragmatic luottaa Netwellin palveluihin viestintäratkaisuissaan

SwingIO sekä IBM Domino ovat keskeinen osa Pragmatic:in IT-infraa

Laboratorio- ja sairaanhoitovälineitä markkinoiva Pragmatic on luottanut IBM Notesiin sähköposti-, kalenteri- sekä sovelluspalvelimena jo vuosia. Palvelimilla pyörii Traveler mobiilisähköpostin lisäksi sovelluksia ja web-sivuja. Hallinnoinnin tukena on toiminut Netwellin NWAdmin -tukipalvelu vuodesta 2012. Jo ennen admin palveluakin Pragmatic oli käyttänyt Netwellin asiantuntijapalveluita mm. Notes Domino -palvelinten ja Traveler -mobiilipostin päivityksien yhteydessä.

NWAdmin palvelun kautta ovat hoituneet kätevästi niin palvelinpäivitykset, ylläpidon tukitoimet kuin myös muutostarpeet Notes sovelluksiin. Netwellin tuen kautta on löytynyt asiantuntija niin sovelluskehityksen kuin palvelimen hallinnoinninkin avuksi. Kätevän etäyhteyden kautta homma hoituu nopeasti ja tehokkaasti ilman turhaa byrokratiaa ja matkustamista.

Sisäiseen viestintään ja muun muassa reklamaatioiden käsittelyyn Pragmaticilla käytetään SwingIO-palvelua. Pragmatic on ollut aktiivisesti mukana esittämässä tuotteeseen kehitysideoita ja useita niistä onkin jo toteutettu palveluun.

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.