Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Alteams Group tehostaa viestintäänsä IBM Lotus Sametimen avulla

Alteams Group tehostaa viestintäänsä IBM Lotus Sametimen avulla

Alteams Group on Euroopan suurimpia valettujen alumiinikomponenttien valmistajia. Yritys toimii maailmanlaajuisesti ja työllistää noin 1700 henkilöä.
Alteams on erikoistunut kevytmetallivalukomponenttien valmistamiseen ja siihen liittyviin palveluihin, kuten valukomponenttien ja työkalujen suunnitteluun sekä valujen jatkojalostamiseen asennusvalmiiksi komponenteiksi. Yrityksen asiakkaat toimivat pääasiassa tietoliikenne-, auto-, sähkötekninen-, konepaja- ja terveydenhoitoalan teollisuudessa. Alteams Groupin tehtaat ja logistiikkakeskukset sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa, Kiinassa, Virossa ja Intiassa.


Useissa maissa toimiva Alteams tarvitsi ratkaisun, jonka avulla sen eri yksiköt pystyisivät kommunikoimaan tehokkaammin. Muiden työntekijöiden tavoittaminen oli usein hankalaa. Myös korkeat puhelin- ja matkustuskustannukset saivat yrityksen pohtimaan muita viestintämahdollisuuksia. Etsittyään sopivaa ratkaisua, Alteams havaitsi, että voisi parantaa liiketoimintaprosessejaan reaaliaikaisen viestintätyökalun avulla.

Netwellin avulla Alteams Group otti käyttöön reaaliaikaisen IBM Lotus Sametime Standard -viestintätyökalun, jolla yrityksen työntekijät voivat olla vuorovaikutuksessa fyysisestä sijainnistaan riippumatta sekä jakaa yhteiskäyttöön asiakirjoja, esityksiä ja ohjelmistoja. Sametime sisältää läsnäolotiedon, reaaliaikaisen viestinnän sekä verkkotapaamiset, joissa on myös tuki VoIP -puheluille (ääni ja video).

IBM Lotus Sametime -verkkotapaamisten myötä Alteamsin matkustuskustannukset vähenivät huomattavasti. Lisäksi läsnäolotieto auttoi tavoittamaan työntekijät paremmin ja oikean kontaktin löytämiseen kului nyt vähemmän aikaa. Sametimen reaaliaikainen viestintä toi myös tehokkuutta liiketoimintaan nopeuttamalla viestintäprosesseja ja vähentämällä sähköpostiviestien määrää.

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.