Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

SwingIO helpottaa konepajan sisäistä viestintää

Taivalkoskella sijaitseva Telatek Oy tarjoaa asiakkailleen korkealaatuisia konepajapalveluja. Konepaja valmistaa esimerkiksi ruoripotkureita asiakkaalleen ABB:lle. Sisäistä viestintää yhtenäistääkseen ja helpottaakseen Telatekilla on käytössään SwingIO.

Monikäyttöinen SwingIO-järjestelmä on kehitetty tehostamaan yritysten viestintää. Telatek otti palvelun sisäiseen käyttöönsä helpottamaan tehtaan sisällä tapahtuvaa tiedonvälitystä.

– Käytämme SwingIO-palvelua jakaaksemme tietoa ja kuvia talon sisällä. Palvelu mahdollistaa sisällön helpon jakamisen aina sille ryhmälle, jolle sen haluaa kulloinkin jakaa, Telatekin vuorotyönjohtaja, Vesa Seiteri, kertoo.

Palvelu on yksinkertainen ja helppo käyttää
SwingIO-järjestelmää kehitettäessä tarkoituksena oli luoda mahdollisimman helppo ja monikäyttöinen palvelu, joka todella palvelee asiakkaansa tarpeita. Helppoutta odotti myös Telatek, ja konepajan odotukset ovat toteutuneet.
 
– Odotuksemme oli, että SwingIO on mahdollisimman yksinkertainen ja käytettävissä helposti mobiililaitteella. Mobiililaitteella käytettävän palvelun avulla viestin saa nopeasti eteenpäin ja muiden tietoon, Seiteri kertoo.
 
– Helpottavaa on myös se, että SwingIOn kautta lähetetyt viestit jäävät talteen. Siten niihin on mahdollista palata myöhemminkin, Seiteri jatkaa.
 
Järjestelmä pitää työntekijät ajan tasalla
 
Erinomaista SwingIO-järjestelmässä on se, että kaikki työntekijät pysyvät ajan tasalla siitä, mitä on tehty, mitä on tekeillä ja mitä on tekemättä. Helppokäyttöinen palvelu todella helpottaa työskentelyä eikä esimerkiksi aiheuta ylimääräistä kuormitusta.
 
– Omasta mielestäni SwingIO on helppo ja yksinkertainen systeemi. Voisin vielä sanoa, että se sopii myös yksinkertaisille ihmisille, Seiteri naurahtaa.

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.