Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

HCL julkaisi uusia versioita ja tuotteita 4.12.2019

HCL osti jo heinäkuussa IBM:ltä tuotteet: Domino, Notes, Sametime, Connections, Portal/WCM, AppScan, BigFix, Unica ja Commerce. Visionsa mukaisesti HCL investoi merkittävästi näiden jatkokehitykseen.


Keskiviikkona 4.12. HCL piti globaalin live-julkistustilaisuuden Tokiosta. Tilaisuudessa kerrottiin lisätietoja HCL:n tuotekehityksestä, visiosta ja IT-maailman kehityksestä. Samalla julkistettiin uudet tuoteversiot Notes V11, Domino V11, Sametime V11 ja Connections 6.5, jotka kaikki ovat tästä eteenpäin nyt HCL-brandin alla olevia tuotteita. HCL yksinkertaistaa myös tuotteiden lisensointia vuodesta 2020 alkaen.


Tässä on nostettuna joitakin ydinkohtia julkistusten sisällöstä. Tilaisuuden esitykset on katsottavissa sivustolta: https://www.gotostage.com/channel/livefromtokyo


HCL Digital Solutions -liiketoiminnan ytimessä on tuotteet Notes/Domino, Sametime, Leap, DX ja Connections. HCL jatkaa näiden kehittämistä yhdessä niiden käyttäjien kanssa. Käyttäjäpalautteiden ja -foorumeilla esitettyjen toiveiden mukaisesti tuotteet integroidaan toimimaan sekä yhdessä, että muiden, yleisesti käytössä olevien alustojen ja pilvipalveluiden kanssa. Nyt nähdyssä julkistuksessa nähdään jo konkreettisia tuloksia kehityksestä, joka jatkuu edelleen.Esitetyn CIO-tutkimuksen mukaan tulevan IT-kehityksen keskiössä on asiakas. Menestys riippuu yhä enemmän siitä miten yritys pystyy luomaan saumattomia käyttäjäkokemuksia kaikissa käyttötilanteissa (mm. client, selain, mobiili, online/offline). CIO:n tehtävänä on yhä useammin kustannusten leikkaaminen, mutta tärkeää on myös työntekijöiden tehokkuudesta ja tuottavuudesta huolehtiminen yhteistyötä ja innovatiivisuutta tukevilla IT-ratkaisuilla.

Olemme keränneet julkistustilaisuuden ydinasiat seuraaville sivuille:


HCL Domino V11 (+Notes V11, Traveler V11, Sametime V11)
Nykyaikainen sovellusalusta “from low-code to pro-code”

HCL Connections 6.5
Sosiaalinen työympäristö ihmisten sitouttamiseen yrityksen liiketoimintaan.

HCL-lisensointi 2020
Selkeämpi lisenssimalli, joustava siirtymä nykyasiakkaille.


Kysymyksiä ja vastauksia

Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan tarkemmin näistä ja myös muista HCL-ohjelmistoihin liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.