Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2017!Työtä ja liiketoimintaa tehostavat pilvipalvelut on yrityksissä yksi keskeisistä teemoista edelleen myös tulevana vuonna. Tarjoamme yrityksellesi palveluita, joilla liiketoiminnastasi voidaan tehdä entistä ketterämpää ja tuottavampaa.


SwingIO.com pilvipalvelu tuo esimiehille ja tiimeille tehokkaan, helppokäyttöisen tehtävienhallinnan ja johtamisen ratkaisun jolla työn tilannekuva ja hallinta on helppoa - ja onnistuu myös tien päältä mobiileja ja tablet-laitteita käyttäen. Palvelu on ideaali ratkaisu tekevän työn tiimeille tehtaisiin, prosessiteollisuuteen, kunnossapitoon ja palvelualojen vuorotyöhön.

IBM Connections on toimisto- ja projektityön tehokas kokonaisuus. Jaa ja kommentoi tiedostot, järjestä projektien tai tiimien tekeminen, asiakkaat ja yhteistyökumppanit ja sisällöt yhteisöihin, seuraa tehtävälistoja ja keskusteluja ja anna tiimeillesi tehokas ympäristö joka joustaa ja mukautuu tiimien tarpeisiin. Ratkaisun voi hankkia palveluna pilvestä tai asennettuna omaan ympäristöön.

Toivotamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille rauhallista joulun aikaa ja menestystä uudelle vuodelle 2017!


Terveisin
Netwell Oy:n tiimi.

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.