Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Komas tehostaa asiakkuudenhallintaansa Netwell CRM -järjestelmällä

LEHDISTÖTIEDOTE 31.05.2007

KOMAS TEHOSTAA ASIAKKUUKSIENHALLINTAANSA
NETWELL CRM TÄYTTÄÄ KASVAVAN YRITYKSEN TARPEET

Voimakkaasti kasvavassa Komas Oy:ssä heräsi tarve hallita tehokkaammin asiakas- ja yhteistyökontakteja sekä niihin liittyviä aktiviteetteja. Ratkaisun haasteeseen tarjosi Netwell CRM -järjestelmä, jonka toimitti Komakselle jyväskyläläinen ohjelmistotalo Netwell Oy.

”Toimintamme laajenee jatkuvasti ja asiakas- ja yhteistyökumppanitietojen tehokas hallinta ja dokumentointi ovat meille ehdoton vaatimus. Halusimme löytää ratkaisun, joka palvelee parhaiten liiketoimintamme tarpeita pidemmällä aikajänteellä ja on myös yhteensopiva muiden IT-järjestelmiemme kanssa. Netwellin toimittama CRM-järjestelmä tarjosi meille parhaan kokonaisratkaisun”, kertoo Komasin talous- ja hallintojohtaja Marko Penttinen.

Netwell CRM -sovelluksessa voidaan luoda asiakkaisiin liittyviä tapahtumia ja dokumentteja, kuten puhelinsoitto, tapaaminen ja tarjous. Lisäksi sovelluksessa voidaan hallita myyntiennusteita ja sopimuksia. Projektit sekä asiakkaiden yhteystiedot voidaan tarvittaessa synkronoida taustajärjestelmistä. Netwell CRM perustuu IBM Lotus Notes/Domino teknologiaan ja on siten helposti integroitavissa myös asiakkaan muihin järjestelmiin.

”Järjestelmä on herättänyt tuoreeltaan runsaasti kiinnostusta. Nopea käyttöönotto ja vähäinen koulutustarve yhdistettynä edulliseen hinta/hyöty -suhteeseen ovat avainsanoja varsinkin pk-sektorilla. Järjestelmä soveltuu toiminnallisesti hyvin eri toimialoille, yrityskokoon katsomatta”, kertoo Netwell Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Pietikäinen.

Komas Oy on konepajateollisuuden järjestelmätoimittaja, jonka toiminta kattaa koneistus-, kokoonpano-, hydrauliikka- ja pintakäsittelypalvelut. Yhtiöllä on Suomessa entuudestaan 9 toimipistettä, Keski-Suomessa, Pohjanmaalla ja Vammalassa sekä yksi tehdas Puolassa. Tammikuussa 2007 toteutuneella kaupalla toimiva johto ja Capmanin hallinnoimat rahastot tulivat Komasin omistajiksi. Komas-konsernin henkilöstömäärä on noin 1200.

Netwell Oy on vuonna 1995 perustettu IT-palveluyritys, joka kehittää ja myy tietoverkkoja ja tietämyksenhallintaa hyödyntäviä ohjelmistoja ja kokonaisratkaisuja sekä tarjoaa niitä tukevia asiantuntijapalveluita. Netwell tuotteet ja palvelut perustuvat IBM Lotus -teknologiaan ja sen hyödyntämiseen kaikenkokoisissa organisaatioissa.

Lisätietoja:
Komas Oy johtaja Marko Penttinen, puh. 040 842 2811
Netwell Oy toimitusjohtaja Jarkko Pietikäinen, puh. 0207 931 984

Komas Oy:n kotisivut

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.