Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

IBM:n Collaboration Solutions Blogissa tapahtuu

IBM Dominon ympärillä ei ole ollut näin paljon kuhinaa moneen vuoteen. Nyt on IBM:n Collaboration Solutions Blog - blogissa päivittynyt juttuja siihen tahtiin ettei meinaa perässä pysyä :) Tässä vähän tiivistettynä #Domino2025 -kuulumisia huhtikuulta.

Bob Shultz kirjoittaa jutussaan, että Domino on aina ollut ja tulee jatkossakin olemaan sovellusympäristö, jota yritykset käyttävät ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia. Sen avulla ihmiset voivat tehdä töitään nopeasti ja missä tahansa. Domino -yhteisö ja sen innostus ja sitoutuminen ovat muodostaneet siitä käsitteen johtavana ryhmätyöohelmistoalustana.

3 asiakkaille tärkeää etua tulevat säilymään:
  • Nopea sovellusten kehittäminen - IBM oli “low-code app dev” -ajattelun edelläkävijä ja on sitä edelleen.
  • Suuryritys-luokan alusta - turvallinen ja skaalautuva alusta liiketoimintaprosesseja tukevien työnkulun ja yhteistyön sovellusten toteuttamiseen, maailman ensimmäistä NoSQL-tietokantaa käyttäen.
  • Alimmat omistuksen kokonaiskustannukset - alhaiset hallinnolliset kulut ja helppo integroituminen yrityksen ekosysteemeihin, kuten Microsoftin järjestelmiin.

Parissakin eri jutussa vastataan asiakkailta tulleisiin kysymyksiin. You Ask, We Answer -jutussa esille tuodaan Notes sovellusten jatkumo: mobiilikehitys sekä Notes Clientin tulevaisuus. Sovelluksia voidaan jatkossakin käyttää niin omilla palvelimilla kuin pilvessäkin. Clientista on tulossa uusi kevyempi versio, jossa on kuitenkin samat toiminnot kuin ennekin. Sen lisäksi client ja kaikki sovellukset tulevat myös mobiililaitteille! Administratoreita taas helpottaa tieto siitä, että ID-hallintaan ja käyttäjähallintaan ylipäätään on tulossa merkittäviä parannuksia.

Hauska yksityiskohta on myös top 10 kysymysten lista - mitkä asiat Think2018 -tapahtuman yhteydessä askarruttivat Domino -asiakkaita eniten. Kärjessä yllätys yllätys iPad & mobiili-applikaatioi-integraatio. Ei siis ole jäänyt epäselväksi, mikä uudistuksista puhuttaa ja innostaa eniten. Seuraavina kysytyimpien listalla ovat sähköpostiin ja tietoturvaan liittyvät parannukset sekä uudet teknlogiat sovelluskehityksessä.

Uuden Dominon vaiheiden seuraamista helpottamaan on myös avattu uudet sivut osoitteeseen: https://www.ibm.com/collaboration/ibm-domino

Pysyt perillä myös seuraamalla meitä somessa:
https://www.facebook.com/netwellnews/
https://twitter.com/netwellnews

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.