Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

IBM-ohjelmistojen uusi jakelumalli ja Netwell Oy:n sertifikaatit

IBM -OHJELMISTOJEN RAJOITETTU JAKELU

IBM on ottanut käyttöön uuden rajoitetun Software Value Plus -jakelumallin. Sen mukaan IBM edellyttää jatkossa kumppaneiltaan vahvaa osaamista ja asiantuntemusta. Ilman vaadittavia sertifiointeja kumppanit eivät voi enää jälleenmyydä IBM-ohjelmistojen lisenssejä. Uuden jakelumallin tarkoituksena on nostaa osaavien kumppaneiden taitojen ja ratkaisujen arvoa sekä varmistaa, että asiakkaat saavat aina korkealaatuista ja asiantuntevaa palvelua.

Rajoitettuun jakelumalliin siirrytään vaiheittain vuoden 2010 aikana. Heinäkuun alusta malliin siirtyvät Advanced Collaboration -alueen tuotteet: Lotus Quickr, Lotus Connections ja Lotus Sametime. Myöhemmin tänä vuonna rajoitettuun jakeluun siirtyy myös Lotus Notes/Domino.

Netwell Oy on toiminut IBM Lotus -tuotteiden alueella jo vuosia. Olemme IBM:n kumppanuusohjelman korkeimmalla tasolla Premier Business Partner, joka on edellyttänyt jo aiemminkin laajaa osaamista ja sertifiointeja. IBM:n avainkumppanina osaamisemme täyttää uuden jakelumallin kriteerit hyvin. Olemme parantaneet asiantuntemustamme jatkuvasti suorittamalla mm. seuraavia IBM Lotus -sertifikaatteja:


Lotus Solution Sales Professional

Lotus Notes and Domino Solution Sales Professional

Social Software and Unified Communications Sales Professional

IBM Certified System Administrator - Lotus Notes and Domino 8

IBM Certified Associate Application Developer - Lotus Notes and Domino 8

IBM Certified Applicationo Developer - Lotus Notes and Domino 8

IBM Lotus Technical Sales Mastery Tests: Quickr & Sametime

IBM Certified System Administrator -Lotus Quickr 8.1 for IBM Lotus Domino


Näin ollen pystymme jatkossakin hoitamaan tehokkaasti kaikki IBM-lisensseihin ja niiden ylläpitoihin liittyvät tilanteet. Vuosien kokemuksella tunnemme tarvittavat lisenssivaihtoehdot, joten pystymme tarjoamaan asiakkaillemme todellista kustannussäästöä oikealla ja järkevällä lisensoinnilla.

IBM-lisenssihankinnan yhteydessä kannattaa siis huolehtia jo nyt, että jälleenmyyjältä löytyy sekä tarvittavaa lisenssiosaamista että teknistä asiantuntemusta myymistään IBM-ratkaisuista.

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.