Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Metos luottaa asiakkuudenhallinnassa Netwell CRM -järjestelmään

LEHDISTÖTIEDOTE 11.04.2007

CRM-käyttöönotto voi myös onnistua
Metos tyytyväinen Netwellin toimittamaan järjestelmään

Case Metos on hyvä esimerkki onnistuneesta CRM-käyttöönotosta. Projekti pysyi aikataulussaan ja kustannukset suunnitellulla tasolla. Käyttäjien koulutustarve oli minimaalinen, puolen päivän koulutuksella myyjät pystyivät aloittamaan sovelluksen tehokkaan käytön. CRM-järjestelmän toimitti Metokselle jyväskyläläinen ohjelmistotalo Netwell Oy.

CRM – järjestelmä mahdollistaa hallita kootusti asiakas- ja projektitietoja. Nyt meillä on ensimmäisen kerran mahdollisuus saada palaverimuistiot, asiakastapaamiset, projektimuistiot yms. tieto pois yksittäisen myyjän ruutuvihkosta verkkoon muidenkin käytettäväksi. Käyttöympäristönä toimiva Lotus Notes oli ennestään kaikille tuttu, joten käyttöönotto tapahtui mutkattomasti. (johtaja Asko Kotilainen Metos Oy Ab)

Netwell CRM on tuotteistettu Metokselle räätälöidyn järjestelmän pohjalta. Sovelluksessa voidaan luoda asiakkaisiin liittyviä tapahtumia, kuten puhelinsoitto, tilaus tai tarjous. Lisäksi sovelluksessa voidaan pitää yllä myyntiennusteita ja sopimuksia. Projektit sekä asiakkaiden yhteystiedot voidaan tarvittaessa synkronoida taustajärjestelmistä.

Netwell CRM Perustuu Lotus Notes/Domino teknologiaan. Sovellus on räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin sopivaksi ja se on integroitavissa asiakkaan olemassaoleviin järjestelmiin.

Netwell Oy:n toimitusjohtaja Jarkko Pietikäinen kertoo, että järjestelmä on herättänyt tuoreeltaan runsaasti kiinnostusta. Järjestelmä soveltuu hyvin eri toimialoille.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jarkko Pietikäinen/Netwell Oy (p. 0207 931 984).

Metoksen kotisivut

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.