Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

SwingIO-pilvipalvelu kehittyy asiakkaiden toiveiden mukaisesti

SwingIO on yrityksille suunnattu pilvipalvelu, joka on suunniteltu tuottavuuden parantamiseen erityisesti operatiivisessa, 'tekevässä' työssä. Helppokäyttöisen palvelun avulla yritykset pystyvät tehostamaan viestintää, tehtävienhallintaa, laadunhallintaa sekä parantamaan tilannekuvaa työstä vuorojen vaihtuessa. Palvelu on edelläkävijä tavassaan yhdistää käytännön työnkulun hallintaan Internetin kuluttajapalvelujen kaltaista käytön helppoutta sekä sosiaalisen vuorovaikutuksen ketteryyttä. Lue lisäätäältä.

Kevään aikana palvelua on kehitetty asiakkaiden toiveiden ja palvelun tuotantokäytön havaintojen perusteella. Viimeisimpiä ominaisuuksia on mm. helppo mahdollisuus työtä johtaville esimiehille kiinnittää tärkeitä ilmoituksia, työohjeita ja tiedotteita palvelun ilmoitustaululle. Näin saadaan varmistettua huomio tärkeisiin asioihin ja voidaan seurata myös viestien läpimenoa kun työntekijät kuittaavat tärkeät ilmoitukset nähdyksi. 

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Ylistönmäentie 26, 40500 Jyväskylä
Puh: 0207 931 980
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä