Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Notes, Domino ja Connections siirtymässä HCL:lle

IBM ja HCL Technologies tiedottivat 6.12.2018 liiketoimintakaupasta, jonka myötä Notes ja Domino siirtyvät vuoden 2019 puolessa välissä HCL:n omistukseen. Julkaistu aiesopimus IBM-tuotteiden myynnistä HCL:lle kattaa kaikki IBM:n kollaboraatio ja digital experience -tuotteet: Domino, Sametime, Connections, Portal/WCM (Lisäksi AppScan, BigFix, Unica ja Commerce). Tavoitteena on kaupan toteutuminen vuoden 2019 puoliväliin mennessä. Siihen asti IBM vastaa edelleen tuotteista ja niihin liittyvistä palveluista.

Mikä HCL?

HCL on vastannut IBM:n tuotekehityksestä mm. Domino ja Portal/WCM -tuotteiden osalta jo vuonna 2018. Itse asiassa lokakuussa 2018 julkaistu Domino V10 on jo HCL:n kehittämä. HCL on teknologiayhtiö, joka tuottaa tuotekehityspalveluita lukuisille IT-taloille kuten Adobe, Atlassian, Cloud Foundry, Cloudera, Elastic Media, Equinix, GE, Microsoft, MongoDB, Oracle, Qlik, SAP, ServiceNow, SmartBear, Splunk, jne... Yhtiöllä on yli 127 000 työntekijää 43 maassa ja sen liikevaihto on noin 8,2 miljardia dollaria (9/2018).

Mitä tämä tarkoittaa Domino-käyttäjille?

IBM/HCL-kauppa on otettu vastaan hyvin positiivisesti asiakkaiden ja kumppaneiden taholta. Tuotteilla on jatkossa omistaja, joka on sitoutunut investoimaan lisää niiden kehittämiseen. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä IBM:n kanssa ja aika näyttää, miten asiat lähtevät uuden kumppanin kanssa rullaamaan. Uskomme kuitenkin, että muutos on parempaan ja ketterämpään suuntaan. Tästä on jo vahva näyttö Domino V10:n osalta.

IBM:n tiedote: https://newsroom.ibm.com/2018-12-06-HCL-Technologies-to-Acquire-Select-IBM-Software-Products-for-1-8B
Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.