Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell Oy

Ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut kehittämään asiakkaidensa liiketoimintaa modernien sosiaalisten ohjelmistojen avulla.

Netwell on nyt HCL Business Partner

Tiedotimme joulukuussa 2018 IBM:n kollaboraatio- ja DX-tuotteiden siirtymisestä yritykselle HCL Technologies. Kauppa toteutui heinäkuun alussa arvioidun aikataulun mukaisesti. Seuraavat IBM-tuotteet ovat siis siirtyneet nyt HCL:lle: Domino, Notes, Sametime, Connections, Portal/WCM, AppScan, BigFix, Unica ja Commerce.


HCL on globaali yhtiö, joka tuottaa tuotekehityspalveluita lukuisille IT-taloille kuten Adobe, Atlassian, Cloud Foundry, Cloudera, Elastic Media, Equinix, GE, Microsoft, MongoDB, Oracle, Qlik, SAP, ServiceNow, SmartBear ja Splunk. Yhtiöllä on yli 137 000 työntekijää 44 maassa ja sen liikevaihto on noin 8,6 miljardia dollaria (3/2019). HCL onkin vastannut myös useiden IBM-tuotteiden (mm. Domino 10) toteutuksesta jo vuodesta 2018 lähtien.


Kaupan myötä HCL vastaa tästä edes lisenssien ja käyttöoikeuksien jakelusta sekä tuotteiden käyttöön liittyvästä tukipalvelusta. Asiakastiedot, lisenssitiedot sekä avoinna olevat tukipyynnöt siirtyvät IBM:n järjestelmistä HCL:n järjestelmiin. Useat asiakkaat ovatkin jo saaneet kutsuja rekisteröityä HCL:n asiakasjärjestelmiin luomalla sitä varten tarvittavan HCL ID:n. Kaikki palvelut ja ohjeet löytyvät tästä linkistä. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voitte kääntyä myös puoleemme.

Kannattaa ehdottomasti myös tutustua Acquisition FAQ -sivustoon, jossa on vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.


HCL visio
HCL on sitoutunut kehittämään tuotteita läheisessä yhteistyössä niiden käyttäjien kanssa. Notes/Domino, Connections, Sametime ja DX (ex. Websphere Portal) muodostavat merkittävän kollaboraatio-tukijalan koko HCL:n liiketoiminnalle. Nämä integroidaan nopealla aikataululla toimimaan sekä yhdessä, että kaikkien yleisesti käytössäolevien pilvialustojen kanssa. Jatkossa voidaan siis ajatella Domino-sovelluksia ajettavan Connections ja Portal -alustoissa, tai tehdä Domino-sovelluksia käytettäväksi Sametime-palveluiden kautta. Kaikki tämä sekä omilla palvelimilla, että myös kolmannen osapuolen pilvipalveluissa.Yhtiö on myös luvannut toteuttaa tavoitteellista kehitystyötä jatkuvien lupausten tai roadmappien sijaan. Tämä näkyy jo hyvin mm. Dominon viimeaikaisessa kehityksessä, johon on tullut lyhyessä ajassa jo paljon pyydettyjä parannuksia ja laajennuksia kuten NodeJS-tuki, palvelimen CentOS-tuki sekä Notes-mobiiliclient iOS:lle (AndroidOS myös tulossa 2019). Sama koskee myös Verse, Sametime ja Connections -tuotteita, joista kaikista on joko jo tullut ja tulossa uusia versioita tänä vuonna!Netwell on nyt HCL Partner
Muutoksen myötä Netwell Oy on hyväksytty HCL:n viralliseksi partner-yritykseksi, joten kaikki palvelumme säilyvät entisellään. Saatte jatkossakin meiltä kaikkien tuotteiden lisenssit, käyttöoikeudet ja ylläpidot. Myös Netwellin tuki-, ylläpito- ja sovelluskehityspalvelut jatkuvat normaalisti.

Autamme mielellämme myös tuotteiden käyttöön tai lisensointiin liittyvissä kysymyksissä. Meihin voi olla myös yhteydessä mikäli tarvitsette lisätietoja IBM/HCL-muutoksen vaikutuksista tai siihen liittyvistä uusista mahdollisuuksista liiketoiminnallenne.


Netwell Oy
Schaumanin puistotie 10
40100 Jyväskylä
Puh. 010 3472 600
sales@netwell.fi


Netwell is a part of Protacon.


Tärkeitä HCL-linkkejä:
Press release: HCL Technologies to aquire select IBM software products for $1.8B
HCL Domino
HCL Sametime
HCL Connections
HCL Digital Experience

10 faktaa Domino 10:sta

Tutustu kiinnostaviin ratkaisuihimme

Innostava työn uudistaja. Luomme asiakkaillemme tulevaisuuden työtavat, jotka lisäävät kilpailukykyä ja työn iloa.

Yhteystiedot

Schaumanin puistotie 10,
40100 Jyväskylä
Puh: +358 10 3472 600
Sähköposti:sales@netwell.fi

Ota yhteyttä
Netwell on osaProtaconia.